KATWIJK - Op vrijdag 20 december openen wethouders Adger van Helden en Jacco Knape het vernieuwde marktplein aan de Piet Heinlaan. Vanaf die vrijdag neemt ook de weekmarkt het marktplein weer in gebruik. Samen met de marktlieden organiseert de gemeente een feestelijke opening voor bezoekers en bewoners.

Officiële opening van het marktplein

De werkzaamheden aan het nieuwe marktplein worden halverwege december afgerond. Op vrijdag 20 december wordt de weekmarkt daarom weer gehouden op het plein aan de Piet Heinlaan. Om het marktplein goed in te wijden organiseren de weekmarkt en de gemeente Katwijk deze dag een feestelijke opening.

Prijzen winnen

Op deze speciale marktdag zijn aan het einde van de ochtend ook een aantal prijzen te winnen. Bezoekers van de markt krijgen in de week voor de opening, op 13 december, bij elke besteding van 10 euro bij een van de marktkramen een lootje. Wanneer je 13 december een lootje, ingevuld met jouw naam, inlevert bij de marktkramen maak je kans om tijdens de opening op 20 december een goed gevulde tas met producten van de markt te winnen!

Programma 20 december:

11.15 uur – 11.30 uur officiële opening door wethouders van Helden en Knape
11.30 uur – 11.45 uur prijsuitreiking lootjes