KATWIJK - Wethouder Jacco Knape van de gemeente Katwijk, Marian Krijgsman van VVV Katwijk en Martijn Bulthuis van Leiden&Partners ondertekenden donderdag 27 januari een nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor de toeristische promotie van Katwijk. Deze samenwerking tussen de organisaties levert een belangrijke bijdrage aan het versterken van de toeristische sector in de gemeente.


Prettige samenwerking

Al eerder is tussen de organisaties een samenwerking afgesproken voor de promotie van Katwijk als toeristische familiebadplaats in de Leidse regio. VVV Katwijk verzorgt hierbinnen de frontoffice activiteiten en Leiden&Partners neemt de backoffice en regioactiviteiten voor haar rekening. Jacco Knape: “Deze samenwerking verloopt heel fijn en effectief. VVV Katwijk en Leiden&Partners hebben veel kennis van en ervaring met de toeristische sector in Katwijk en de regio. Voor de continuïteit van de dienstverlening is het belangrijk dat die kennis en ervaring geborgd blijft en effectief kan worden ingezet om het mooie aanbod aan activiteiten in onze gemeente te promoten. Dat kan ook weer de nodige impuls geven aan de toeristische sector, die nog steeds te maken heeft met de gevolgen van corona”.

Samenwerking versterken

Ook directeur bestuurder Martijn Bulthuis van Leiden&Partners is blij met de verlenging van de samenwerking. “Katwijk en Leiden vullen elkaar op toeristisch vlak prachtig aan. Ik denk dat de resultaten van de samenwerking dat ook laten zien. Het is nu belangrijker dan ooit tevoren om die samenwerking te versterken, zodat we daar in de toekomst gezamenlijk de vruchten van kunnen plukken”, aldus Bulthuis.

Verbinding leggen

Marian Krijgsman van VVV Katwijk voegt daaraan toe: “Vanuit de Katwijkse visie op toerisme past samengaan met Leiden en Partners voor de backoffice en online ondersteuning als een handschoen. We zijn als bescheiden VVV-kantoor op deze manier stevig ingebed in een professionele organisatie. Een optimaal uitgangspunt zodat wij met ons team aan de balie ons werk goed kunnen doen, namelijk verbinding leggen tussen de toeristische sector en de bezoekers aan Katwijk.”