KATWIJK - Vanaf 2 november worden langs de Ir. G. Tjalmaweg geluidsschermen aangebracht. Om dit veilig te laten verlopen, worden bij de Torenvlietbrug en bij de kruising met de N441 fietsomleidingen ingesteld.


Fietsomleiding nabij de N441

Aan de noordzijde van de Tjalmaweg, nabij de aansluiting met de N441, wordt van 2 november tot eind maart 2023 gewerkt aan o.a. het plaatsen van een geluidsscherm. Om dit veilig te kunnen doen, is vanaf 2 november de doorsteek voor fietsers over de N206 afgesloten, net als de fietsaansluitingen via de Hyacintstraat en Asterstraat. Deze fietsafsluiting geldt tot de geplande openstelling van de nieuwe Tjalmaweg (voorjaar 2023).

Fietsomleiding Torenvlietbrug

Heiwerk en grondwerk Torenvlietbrug (woensdag 2 november tot en met woensdag 22 november). In verband met heiwerk voor het definitieve geluidsscherm en grondwerk voor het nieuwe fietspad, is het fietspad over de Torenvlietbrug tussen de Oude Rhijnhofweg en de Voorschoterweg (óók voor voetgangers) van woensdag 2 november tot en met woensdag 22 november afgesloten. Fietsers en voetgangers worden gedurende deze drie weken omgeleid via de Rhijnhofweg, Duyfraklaan en Torenvlietslaan.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en omleidingskaartjes op de website van de RijnlandRoute.