KATWIJK - Hoe ziet u de toekomst van de wijk Hoornes? Kom op vrijdag 1 november tussen 09.00 – 20.00 uur naar het gratis toegankelijke Dromenlab® in Winkelcentrum Hoornespassage, Hoornesplein 137 in Katwijk.

Samenwerkingspartners
Om de wijk Hoornes klaar te maken voor de toekomst, werkt de gemeente Katwijk samen met Aloysius, Baptistengemeente Katwijk, De Brug, DSV, Dunavie, Openbaar Basisonderwijs Duin- en Bollenstreek, Welzijnskwartier, Tripodia en Winkeliersvereniging Hoornesplein.

De hele buurt is welkom
Bewoners, ondernemers, organisaties en andere belanghebbenden; u bent van harte welkom om mee te denken over de toekomst van de wijk Hoornes. Alle inbreng wordt op prijs gesteld. Loop dus gerust spontaan binnen op vrijdag 1 november. Aanmelden is niet nodig.

Wat is uw droom?
Dromenlab® is een interactieve en creatieve methode om met elkaar maatschappelijke en ruimtelijke vraagstukken aan te pakken. Met reuring en publiciteit wordt op deze dag aan inwoners naar ideeën en wensen gevraagd of zorgen te delen over de toekomst van de wijk Hoornes. Met een ‘mobile Abri’ en witte laboratoriumjassen worden uw dromen gevangen.