Laat uw oude en versleten betonvloer door ons opknappen en hij ziet er binnen no-time weer als nieuw uit! Samen met onze partner hebben we speciaal voor betonvloeren een renovatiemethode ontwikkeld. Hiermee gaat uw betonvloer weer stralen. Hoe oud de betonvloer ook is, met onze methode krijgt iedere betonvloer een mooi tweede leven.


Door intensief gebruik kan een betonvloer in de loop der jaren scheuren, verkleuren en poreus worden. Wij behandelen uw gehavende vloer met diverse technieken en zorgen ervoor dat uw vloer weer jaren mee kan.

Gebruikte oude betonvloeren, beschadigd, uitgesleten, vervuild, niet mooi meer: het maakt niet uit! Woodstock uit Obdam maakt de oude betonvloer weer op het mooiste gewenste niveau! Dat betekent dus dat de oude vloer niet alleen visueel voldoet aan uw verwachtingen, maar ook technisch geschikt is voor de door u beoogde nieuwe toepassing.

Een betonvloer opknappen kan uit meerdere mechanische bewerkingen bestaan, maar kan ook worden aangevuld met het storten van een betonvloer Een nieuwe laag over de oude betonvloer is vaak onnodig en moeilijk. Het is beter om de oude betonvloer te behandelen en geschikt te maken voor de gevraagde toepassing.

Ook bij zwaar industrieel vervuilde vloeren is de door Woodstock Vloeren toegepaste techniek zeer effectief! Vloeren van wel 25 jaar oud worden gerenoveerd tot een vlakke, gladde, optimaal bruikbare betonvloer.

Woodstock schuurt uw vloer met diamantschuurmachines ten bate van de hechting; al het vuil komt er direct uit. Woodstock brengen geen beschermlaag op de beton aan, omdat dit na verloop van tijd slijt doordat er op gelopen wordt. Woodstock gaat de vloer impregneren. Dit betekent dat het in de beton trekt in plaats van dat het erop ligt. Zo creëer je dus een (bijna) onderhoudsvrije vloer. Iedere klant heeft bepaalde wensen met betrekking tot de vloer. Indien u de vloer door ons laat coaten, is de vloer vele jaren beschermd. Uiteraard in de door u gewenste kleur. Iedereen heeft zijn eigen smaak en wensen en wij realiseren het voor u. Een goed geschuurde en gecoate vloer kan, bij correct gebruik, minstens 15 tot 20 jaar meegaan.