KATWIJK - In het onderzoek naar de mishandeling afgelopen weekend van een 24-jarige man uit Katwijk op de Tramstraat hield de politie twee 18-jarige Katwijkers aan als verdachten.

Rond 00.35 uur ’s in de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 augustus ontving de politie een melding van een mishandeling. Bij aankomst van de agenten was de ambulance al ter plaatse en is het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd. Het slachtoffer liep met een groep vrienden over straat en is geschopt en geslagen. Het slachtoffer is inmiddels uit het ziekenhuis. De politie startte direct een onderzoek en dit leidde maandagavond 23 en dinsdagochtend 24 augustus tot de aanhouding van de twee 18-jarige mannen uit Katwijk. Zij zitten op dit moment vast en worden verhoord.

Getuigenoproep
De politie komt nog steeds graag in contact met mensen die getuigen zijn geweest van de mishandeling of die mogelijk beelden hebben van de Tramstraat die nacht die het onderzoek verder kunnen helpen. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Ook kunt u eventueel beeldmateriaal via het tipformulier met ons delen.