Katwijk - Agenten kregen vrijdagavond 26 april rond middernacht de melding dat een steekincident had plaatsgevonden bij een voetbalveldje aan het Rijwielpad Rijnsoever-Noord. Hierbij raakte een 18-jarige man uit Den Haag gewond. Een man werd aangehouden.

De politie doet nog uitgebreid onderzoek naar de toedracht van het steekincident en roept getuigen op zich te melden. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht en behandeld aan zijn verwonding. De politie startte direct met een buurtonderzoek. Omdat er een goed signalement van de verdachte beschikbaar was kon hij niet veel later door agenten bij een woning worden aangehouden. Het gaat om een 26-jarige man uit Katwijk. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die vrijdag 26 april rond middernacht iets gezien of gehoord hebben wat met dit steekincident te maken heeft of wat daar mogelijk aan vooraf gegaan is. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.