KATWIJK - Bij een voetbalwedstrijd op dinsdagavond 15 maart tussen Quick Boys en VV Katwijk was het onrustig. Een agent raakte rond 18.15 uur gewond aan de Laan van Nieuw-Zuid doordat een onbekende een vuistslag op zijn kaak gaf. De politie komt graag in contact met getuigen.

Zowel voor als na de wedstrijd gingen supporters van beide clubs op het veld met elkaar op de vuist en werd zwaar vuurwerk afgestoken. Supporters gingen de confrontatie met elkaar aan, waarbij zij elkaar bekogelden met vuurwerk en rookpotten. Rond 18.30 uur keerde de rust terug en kon de wedstrijd worden gespeeld. Eén persoon werd aangehouden voor verstoring van de openbare orde. Het wordt niet uitgesloten dat er nog meer aanhoudingen gaan volgen.

Nog voor de wedstrijd begon raakte een van de agenten gewond door een vuistslag op zijn kaak. De politie roept de verdachte van dit incident op zich te melden bij de politie. Was u getuige van dit geweldsincident? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.